24 oktober 2010

Lera så långt ögat når

Vill först passa på att tacka Ellinor för det intressanta gästinlägget här på bloggen. Många funderingar som dyker upp och jag har försökt men inte haft tid att sätta mig ner och reda ut dessa.
Det kommer nog i veckan!

På hästfronten är det lugnt, det är lerigt och duggregn med snöinblandning är inte det roligaste vädret att pyssla med hästen i. Har bara longerat Argus en kortare tur i går och nu trappar vi definitivt ner för vinterperioden. Skorna åker av om några veckor och sedan behöver jag inte ha dåligt samvete över att han halkar omkring i hagen heller.

Går och klurar en del som vanligt på smidigare utfodringslösning så vi kan dra ner på käket men ändå sprida ut måltiden ytterligare över dygnet, nu har grabbarna nämligen käkat upp allt ogräs och brännässlor de hittat i hagen, alltså är de rätt hungriga emellan målitderna... Grankvist och lite grenar har de fått men det räcker inte många timmar är jag rädd. Har dessutom fullt upp med tentor och inlämningsarbeten i skolan så det blir lite ont om tid att hinna blogga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar